A day of seafood delights and empowerment

Afgelopen dinsdag verzamelde een groep van veertig enthousiaste vrouwen zich in De Oesterput in Blankenberge, om zich tegoed te doen aan een heerlijke vislunch, gekoppeld aan een empowerende masterclass in de voormiddag onder leiding van Veronique Bockstal: Hoe ontsla je jezelf als de Jill of all trades?

De sessie werd doorspekt met momenten van lachen, introspectie en een gedeeld gevoel van kameraadschap onder de aanwezigen. Na de verhelderende masterclass in de voormiddag was de weg vrij voor de Seafood Luncheon - een feest voor de zintuigen. Zeevruchten, synoniem met verwennerij en verfijning, werden vakkundig gecombineerd met champagne, wijn en af en toe een feestelijk shotje. De culinaire hoogstandjes werden aangevuld door de levendige gesprekken en gedeelde verhalen die een band opbouwden tussen de aanwezige vrouwen.

Positiviteit, verbondenheid en energie werden de bepalende kenmerken van de dag en dat is waar het bij The Epic Club allemaal om draait. Een groot dankjewel aan onze partners Lillet, voor het geloof in The Epic Club vanaf dag één, Pommery en Chateau Castigno voor de heerlijke champagne en wijn, Mary White voor het geven van de oestershot boost en Hierbas de las Dunas voor het shotje dat we allemaal nodig hadden aan het einde.

Sorry, dit artikel is alleen voor leden...